Ledige stillinger i LH Skadeservice

Ledige stillinger

Sanitør søges
Har du lyst til at være med i en spændende virksomhed i rivende udvikling? Vi søger en kollega, gerne med erfaring indenfor skadeservicearbejde, slutrengøring eller nedrivning.

Da stillingen indeholder en del vagtarbejde, der primært foregår i Storkøbenhavn, er det en fordel hvis du bor i kort afstand hertil.

I LH Skadeservice kommer du til at arbejde sammen med engagerede og kompetente kolleger, hvor ideer og kreative løsninger altid er velkomne. Vi sikrer os løbende, at alle medarbejdere er klædt godt på med kurser og uddannelser, så vi kan sikre den bedste kvalitet til kunden og et godt arbejdsmiljø.

Om jobbet:
LH Skadeservice søger en sanitør med tilknytning til vores afdeling i Rødovre. Som sanitør vil du indgå i et team af udekørende sanitører.

Du vil komme til at varetage forskellige saneringsopgaver fordelt på Sjælland, men primært i Storkøbenhavnsområdet.

Du vil indgå i et tæt samarbejde med dine kollegaer, samt have kontakt til kunder i forbindelse med opgaverne.

De primære arbejdsopgaver vil være:
. Sanering af skimmelsvamp
. Nedrivningsopgaver
. Affugtningsopgaver
. Rengøring af løsøre
. Skadeservice

Arbejdstiden er 37 timer ugentligt, og du skal kunne træde ind i en døgnvagtsordning, med vagt fra 15:00-07:00 i 1 uge, hver 4.-5. uge.

Vi tilbyder en god løn, pensionsordning, et godt arbejdsmiljø, frihed i jobbet samt mulighed for at planlægge og præge det daglige arbejde.

Om dig:
Du er en kvalitetsbevidst og fleksibel medarbejder, der har erfaring med nedrivning og skadeservice som fx brand, vandskader og sanering af skimmelsvamp, asbest eller bly.

Du kan se løsninger på problemer i stedet for udfordringer. Vigtigst er dog, at du er kvalitetsbevidst, stabil, har et godt humør og kan lide at omgås mennesker. Du er desuden robust og trives i et travlt og dynamisk job med mange udfordringer.

Derudover kan du læse og skrive dansk, har kørekort til almindelig bil (B) - gerne BE - og kan fremvise en ren straffeattest.

Ansøgning:
Send din ansøgning til ep@lhskadeservice.dk mærket Sanitør