Graffitirens

Uanset om det er små tags eller store malerier er uønsket graffiti hærværk.

Det er nødvendigt at handle hurtigt, så graffitien kan blive fuldstændig fjernet fra din facade. Lad os stå for afrensning af din graffiti-malede facade.


Professionel afrensning af graffiti

Når du bestiller afrensning hos os, kan du være sikker på, at du får din facade renset optimalt og effektivt. Vi ekspederer kunder på hele Sjælland og har stor erfaring i håndtering af alle typer elementer, hvorpå der kan være begået hærværk.


Det kan være alt fra en butiksfacade, til mure, materiel eller vogne. Vi rykker hurtigt ud og sikrer skånsom afrensning af tegninger og påmalede tags.


Anvendelse af moderne udstyr og miljøvenlig teknik

Almindelig facade rens er ikke i stand til at fjerne graffiti. Derfor har du brug for professionel hjælp til optimal fjernelse. Vi har bred viden om teknikker, og udstyr til miljøvenlig og skånsom fjernelse af graffiti, så din mur, dit tag eller materiel ikke tager skade af afrensningen.


Vi fjerner graffiti på eksempelvis:
.   Toge / busser

.   Tage

.   Porte / døre

.   Metaloverflader

.   Træflader

.   Pudsede facader

.   Generelle overflader

.   Mure (flader af mursten)

.   Betonflader


Hos os kombineres stor ekspertise med høj kundeservice og mangeårig erfaring, så du får den bedste og mest professionelle hjælp.

Vi har stor erfaring inden for skadeservice


Har du fået en skade i hjemmet? Så kontakt LH Skadeservice med det samme, og helst inden skaden udvikler sig.


Vi tilbyder professionel skadeservice, og holder til i Rødovre og Sorø, så det tager ikke lang tid før vi er hos dig, og kan begrænse og udbedre skaden.


Vi er et kompetent skadeservicefirma med stor erfaring indenfor faget, og vi har hjulpet mange tilfredse kunder.


Vi løser både små og store opgaver, uanset om det er en fugtskade, brandskade, stormskade eller anden type skade.


Vi har den rette viden til at finde den mest optimale løsning for dig hver gang, og hjælper med alt fra reparation til total genopbygning.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud


Du kan altid regne med os, og vi leverer altid resultater af høj kvalitet til en god og konkurrencedygtig pris.


Har du en opgave, du ønsker, at vi skal løse for dig, så kontakt os, så vender vi tilbage hurtigst muligt med et uforpligtende tilbud til dig.


AKUT SKADE / DØGNVAGT:    72 72 72 72


Ikke akutte skader:
Telefon: 42 45 44 46
Email: ep@lhskadeservice.dk


Vi er klar til at hjælpe dig med dine skader og begrænsningen af disse.

Billeder fra tidligere projekter

Uanset om det er små tags eller store malerier er uønsket graffiti hærværk.  Det er nødvendigt at handle hurtigt, så graffitien kan blive fuldstændig fjernet fra din facade. Lad os stå for afrensning af din graffiti-malede facade.
Professionel afrensning af graffiti  Når du bestiller afrensning hos os, kan du være sikker på, at du får din facade renset optimalt og effektivt. Vi kører ud til kunder på hele Sjælland og er vant til at håndtere forskellige typer af elementer, der kan være begået hærværk på.     Det kan være alt fra en butiksfacade, til mure, materiel eller vogne. Vi rykker hurtigt ud og sikrer skånsom afrensning af tegninger og påmalede tags.
Anvendelse af moderne udstyr og miljøvenlig teknik  Almindelig facaderens er ikke i stand til at fjerne graffiti. Derfor har du brug for professionel hjælp til optimal fjernelse. Vi har bred viden om teknikker, og udstyr til miljøvenlig og skånsom fjernelse af graffiti, så din mur, dit tag eller materiel ikke tager skade af afrensningen.

Vil du i kontakt med os, så ring, eller udfyld nedenstående kontaktformular

DØGNVAGT

72 72 72 72

Administration

42 45 44 46