Specialister i Graffitirens

Vi har mere end 20 års erfaring med rensning af graffitihærværk
Er uheldet ude, står vi klar til at yde professionel hjælp 24 timer i døgnet, 365 dage om året.


Uanset om det er små tags eller store malerier er uønsket graffiti hærværk.
Det er nødvendigt at handle hurtigt, så graffitien kan blive fuldstændig fjernet fra din facade. Lad os stå for afrensning af din graffiti-malede facade.


Professionel afrensning af graffiti
Når du bestiller afrensning hos os, kan du være sikker på, at du får din facade renset optimalt og effektivt. Vi ekspederer kunder på hele Sjælland og har stor erfaring i håndtering af alle typer elementer, hvorpå der kan være begået hærværk. Det kan være alt fra en butiksfacade, til mure, materiel eller vogne. Vi rykker hurtigt ud og sikrer skånsom afrensning af tegninger og påmalede tags.


Miljøvenlig, hurtig og effektiv graffitirens
Vi udfører lav- og højtryksspuling, mikroblæsning, sandblæsning, kemisk afrensning samt forebyggende overfladebehandling mod snavs, smog og maling.

Vi udfører graffitiafrensning med miljøvenligt udstyr. Det reducerer både brugen af kemi samt mængden af vand, der skal bruges for at fjerne graffitien effektivt. Graffitimaling er langt fra miljøvenligt og kan være skadeligt for materialer, bygninger og overfladerne, der bliver overmalet. Uønsket graffiti er ikke altid kunst, og kan hurtigt give et forkert indtryk til kunder og brugerne af dine bygninger.


Vi fjerner miljøvenligt graffitien, og tager hensyn til den underliggende facade og behandling, således at bygninger og konstruktioner ikke tager skade af rensningen.


LH Skadeservice står klar med professionelt mandskab i alle døgnets 24 timer.

Vi fjerner skånsomt graffitien på overflade så som:

. Pudsede facader


. Metaloverflader


. Trækonstruktioner


. Betonoverflader


. Murstensoverflader


. Porte


. Tage


. Tog, busser og andre transportmidler


  Og mange flere steder og overfladetyper

Professionel afrensning af graffiti Når du bestiller afrensning hos os, kan du være sikker på, at du får din facade renset optimalt og effektivt. Vi ekspederer kunder på hele Sjælland og har stor erfaring i håndtering af alle typer elementer, hvorpå der kan være begået hærværk. Det kan være alt fra en butiksfacade, til mure, materiel eller vogne. Vi rykker hurtigt ud og sikrer skånsom afrensning af tegninger og påmalede tags.

Hos os kombineres stor ekspertise med høj kundeservice og mangeårig erfaring, så du får den bedste og mest professionelle hjælp.

 

Vi har stor erfaring inden for graffitirens
Er du blevet udsat for graffitihærværk? Så kontakt LH Skadeservice med det samme, og helst inden skaden udvikler sig.


Vi tilbyder professionel skadeservice, og har hovedkontor i Rødovre og afdelinger i Sorø, Kolding og Ribe - så det tager ikke lang tid før vi er hos dig, og kan begrænse og udbedre skaden.


Vi løser både små og store opgaver, uanset om det er en fugtskade, brandskade, stormskade eller anden type skade.


Vi har den rette viden til at finde den mest optimale løsning for dig hver gang, og hjælper med alt fra reparation til total genopbygning.

Vi er klar til at hjælpe dig med dine skader og begrænsningen af disse.


"Med LH Skadeservice som leverandør, er du i trygge hænder fra start til slut"

Hos LH Skadeservice står vi klar 24/7, til at assistere dig i forbindelse med en akut skade. Vi sørger for, at du og din ejendom er i trygge hænder fra start til slut, og vi er altid hos dig indenfor max 1 time og oftest før, så vi hurtigt kan hjælpe med at forhindre følgeskader.

Kontakt os

DØGNVAGT

72 72 72 72

Administration

42 45 44 46

 
 
 
 
Rødovre
Sorø
Kolding
Ribe
Administrationen