Brand og sodskader

Brand- og sodskader
Efter en brand eller anden kraftig røgudvikling, vil rummene i bygningen typisk være fyldt med masser af skadelige partikler, som generer luftvejene samt lugter og sviner. Det er her effektivt værktøjer og indgående erfaring er afgørende.

Rengøring efter brand
Vi kan behandle opståede sodskader med indgående viden og erfaring, således at overfladerne rengøres mest effektivt og lugtgener fjernes hurtigst muligt. Udførelsen sker med anvendelse af specielle bæredygtige materialer og miljøvenlig kemi.


Vi rydder op og gør rent, når en brand har hærget
LH Skadeservice klarer hele processen fra første afsikring af bygningen, til den afsluttende lugtsanering. Vi har døgnvagt og akuttjeneste, og kan normalt være hos jer indenfor 60 minutter.


Sodskaderne håndteres med professionalisme, således at overfladerne rengøres mest effektivt og lugtgener fjernes hurtigst muligt. Dette udføres via vores specielle klimavenlige materialer og miljørigtig kemi, som effektivt klarer opgaven med omsorg for vores omgivelser.


Lugtsanering af ét af vores specialer. Vi bruger forskelle lugtsaneringsmetoder alt efter bygningens konstruktion, inventaret m.v.


Lugtsanering og desinficering

Vi vurderer hver situation individuelt i forhold til skadesomfang, inventar og bygningens konstruktion, så du kan være sikker på at få den bedste og mest optimale rengøring og lugtsanering, hvis du har haft brand-, sod- eller vandskade. Vi råder over forskellige lugtsaneringsmetoder og gør blandt andet brug af særlige ozon-rum, som gør det muligt at fjerne sodlugt op til 100%.

Nogle af vore services efter brand- og sodskade
✔   Rengøring efter sodskade.


✔   Rengøring af bygning og indbo.


✔   Renovering af bygninger og inventar.


✔   Korrosionsbeskyttelse.


✔   Røgsanering.


✔   Opsætning af affugter.


✔   Lugtsanering af skadestedet.


✔   Lugtsanering af indbo.


✔   Nedpakning og flytning af indbo.

Vi har stor erfaring inden for skadeservice


Har du fået en skade i hjemmet? Så kontakt LH Skadeservice med det samme, og helst inden skaden udvikler sig.


Vi tilbyder professionel skadeservice, og holder til i Rødovre og Sorø, så det tager ikke lang tid før vi er hos dig, og kan begrænse og udbedre skaden.


Vi er et kompetent skadeservicefirma med stor erfaring indenfor faget, og vi har hjulpet mange tilfredse kunder.


Vi løser både små og store opgaver, uanset om det er en fugtskade, brandskade, stormskade eller anden type skade.


Vi har den rette viden til at finde den mest optimale løsning for dig hver gang, og hjælper med alt fra reparation til total genopbygning.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud


Du kan altid regne med os, og vi leverer altid resultater af høj kvalitet til en god og konkurrencedygtig pris.


Har du en opgave, du ønsker, at vi skal løse for dig, så kontakt os, så vender vi tilbage hurtigst muligt med et uforpligtende tilbud til dig.


AKUT SKADE / DØGNVAGT:    72 72 72 72


Ikke akutte skader:
Telefon: 42 45 44 46
Email: ep@lhskadeservice.dk


Vi er klar til at hjælpe dig med dine skader og begrænsningen af disse.

Billeder fra tidligere projekter

Specialrengøring ifm. brand og sodskader  Efter brand- eller sodskade har du brug for professionel hjælp til at fjerne sod- og fugtskader. Hos LH Skadeservice kan vi hjælpe dig med at rense og rengøre dit indbo samt fjerne lugtgener effektivt og skånsomt. Vi gør brug af de nyeste metoder og miljøvenlig teknologi.
Lugtsanering og desinficering  Vi vurderer hver situation individuelt i forhold til skadesomfang, inventar og bygningens konstruktion, så du kan være sikker på at få den bedste og mest optimale rengøring og lugtsanering, hvis du har haft brand-,sod- eller vandskade. Vi råder over forskellige lugtsaneringsmetoder og gør blandt andet brug af særlige ozon-rum, som gør det muligt at fjerne sodlugt op til 100%.

Vil du i kontakt med os, så ring, eller udfyld nedenstående kontaktformular

DØGNVAGT

72 72 72 72

Administration

42 45 44 46