Affugtning

Fugttekniker

Har du fugt- eller vandskade, er LH Skadeservice altid klar til at yde topprofessionel hjælp og rådgivning.


Vores professionelle medarbejdere har indgående erfaring inden for skadebekæmpelse, Vi hjælper ikke blot med at evaluere fugtskaden – vi hjælper først med skadestop og herefter med vurdering af fugtskaden – samt fugtrapport, som ikke kan laves før 48 timer efter skaden – ellers kan målingerne nemt give forkert resultater.


Vi kan hjælpe med at evaluere og bekæmpe fugt i vægge, gulve, kælderen eller andre steder, der hvor fugtskaden er opstået.


Når fugtige materialer ikke affugtes, opstår der dårligt indeklima
Det kan give lugtgener og fysiske gener for personer, der opholder sig i bygningen. Fugt øger risikoen for skimmelvækst og forrådnelse.


Fugt findes alle vegne: fabrikker, institutioner, ældre huse og i nyere bygninger. Faktisk forekommer fugt ofte i moderne og energivenlige huse, hvor byggeprocessen forhastes og materialer og konstruktioner ikke får den nødvendige tørretid. Dette kan være problematisk efterfølgende.


Vi har stort fokus på fugtskader, og vores fugt- og indeklimatekniker hjælper både ejendomsbesiddere og forsikringsselskaberne med skadeservice og skadehåndtering i forhold til fugtproblemer.

Hvis vand- eller fugtskaden er sket, står vi klar med akut hjælp inden for eksempelvis.:


✔   Skadestop


✔   Fugtmåling/omfangsbestemmelse.


✔   Lækagesporing.


✔   Risikovurdering.


✔   Optimal affugtning.


✔   Dokumentation for fugtstatus ved afslutning og indsats.


✔   Rådgivning om forebyggelse af skader (nybyggeri, renovering m.v.).
.  

✔   Affugtning.

Vi har stort fokus på fugtskader, og vores fugt- og indeklimatekniker hjælper både ejendomsbesiddere og forsikringsselskaberne med skadeservice og skadehåndtering i forhold til fugtproblemer.

Vores fugt- og indeklimateknikere leverer altid en grundig afrapportering med fotodokumentation, som kan bruges i forbindelse med forsikringsskader og udbedringer.


Fugtmålinger

Når der affugtes, foretager vi fugtmålinger hver uge, for at følge fugtniveauet. Vores fugttekniker der er tilknyttet sagen, udarbejder altid en fugtrapport der anviser vores kunder, hvilke tiltag der skal gøres. Ved behov udtages også mycometer skimmelprøver og luftprøver for skimmel i luften, samt prøver for sort vand for at konstatere om der er bakterier.

Vi har stor erfaring inden for skadeservice


Har du fået en skade i hjemmet? Så kontakt LH Skadeservice med det samme, og helst inden skaden udvikler sig.


Vi tilbyder professionel skadeservice, og holder til i Rødovre og Sorø, så det tager ikke lang tid før vi er hos dig, og kan begrænse og udbedre skaden.


Vi er et kompetent skadeservicefirma med stor erfaring indenfor faget, og vi har hjulpet mange tilfredse kunder.


Vi løser både små og store opgaver, uanset om det er en fugtskade, brandskade, stormskade eller anden type skade.


Vi har den rette viden til at finde den mest optimale løsning for dig hver gang, og hjælper med alt fra reparation til total genopbygning.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud


Du kan altid regne med os, og vi leverer altid resultater af høj kvalitet til en god og konkurrencedygtig pris.


Har du en opgave, du ønsker, at vi skal løse for dig, så kontakt os, så vender vi tilbage hurtigst muligt med et uforpligtende tilbud til dig.


AKUT SKADE / DØGNVAGT:    72 72 72 72


Ikke akutte skader:
Telefon: 42 45 44 46
Email: ep@lhskadeservice.dk


Vi er klar til at hjælpe dig med dine skader og begrænsningen af disse.

Billeder fra tidligere produkter

Fremgangsmåde: .   Vi hjælper med at begrænse skaden  .   Vi fjerner eventuelt vand  .   Vi sikrer nødvendigt inventar  .   Vi opstiller affugtning  .   Vi rengører efter skaden
Fugtmålinger  Når der affugtes, foretager vi fugtmålinger hver uge, for at følge fugtniveauet. Vores fugttekniker der er tilknyttet sagen udarbejder altid en fugtrapport der anviser vores kunder, hvilke tiltag der skal gøres. Ved behov udtages også mycometer skimmelprøver og luftprøver for skimmel i luften, samt prøver for sort vand for at konstatere om der er bakterier.

Vil du i kontakt med os, så ring, eller udfyld nedenstående kontaktformular

DØGNVAGT

72 72 72 72

Administration

42 45 44 46